lørdag 28. august 2010

Kinokveld med familien :)

Et nytt oppdatert innlegg siden ferieturen på Gol. Dette innlegget er skrevet lørdag 28.08.10, og handler om en fantastisk og unik kinokveld med min kjære mor og bror. Slik begynte det..


Vi hadde i noen dager planlagt å se filmen "The Expendables", spilt og regissert av Sylvester Stallone, som denne gangen har fått med seg en gruppe med kjente og svært talentfulle skuespillere, som Arnold Shwarnegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Jet Li, Jason Statsman, og 2 andre kjente skuespillere. En grensesprengende action-thriller uten like!


Vi ankom byen 18.30 og var litt tidlig ute. Som en start letet vi etter en parkeringsplass ved Magnus Barfot-kinoen vi skulle på. Fant heldigvis en ledig parkeringsplass nær Sumo-restauranten ved Vestre Torggate. Før vi bestemte oss for å se filmen, tok vi oss en kebab-tallerken inne på Ali Baba-spisekroen. En kebab-tallerken der kostet 80kr. Mye god mat for billig penge. Rundt 260kr betalte vi for 3 kebab-tallerkner, med brus.


Det var første gang min bror Morten var med både meg og mor ut på byen, både for å spise og gå på kino. Det var veldig tøft gjort av min bror, som i mange år har slitt med både angst og klaustrofobi, men sammen med oss følte han seg veldig bra, noe vi var svært glade for.


Når klokka var sånn 19.30, gikk vi inn til kinoluka på Magnus Barfot for å se om de hadde 3 billetter til filmen "The Expendables", klokka 20.30. På det tidspunktet vi spurte, var det ingen ledige, bortsett fra 3 plasser på hver rekke, mens vi ville ha samlede sitteplasser, så klart. Fikk beskjed om at noen hadde bestilt billetter på forhånd og skulle vente å se om billettene ble hentet eller ikke frem til klokka 20.10. Uten å ane det, viste det seg at vi var svært heldige, for de som hadde reservert 7 billetter, kom ikke, så vi fikk kjøpt 3 av billettene med sitteplasser ved siden av hverandre, slik vi ønsket det. Dette var lykkekvelden vår!


Kort etter kjøpte vi popcorn og litt snop før vi leverte billettene og 
gikk til plassene våres. Salen var nesten fullt så sen på kvelden, 
noe som overrasket da vi regnet med de fleste hadde valgt å gå på 
A-HAs avskjedsturne, som ble holdt på Brann Stadion ikveld. 
I vill ektase nøt vi filmen og koste oss veldig. Full action for alle penga, 
og det overgikk alle forventninger!


Kort summert kan det sies at filmen er et av de aller beste 
Sylvester Stallone har laget, denne gang med en fantastisk 
gjeng av kjente og svært så talentfulle skuespillere! Vi
storkoste oss hele kvelden! En av mange flotte minner for livet :)


Skrevet av:
Helge Kvalheim

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar