fredag 16. oktober 2015

Oss Hobbyfotografere - Den ideelle fotogruppen for deg

Mobil-selfie kan bli veldig bra
Oss Hobbyfotografere begynte opprinnelig som fotogruppen "Fotoglede For Hobbyfotografere", men valgte å korte ned og forbedre navnet til "Oss Hobbyfotografere", siden den nye fotogruppen primært handler om oss hobbyfotografere som har foto som hobby og er amatørfotograf. De som har foto som yrke og tjener penger på det, er ikke amatørfotograf, men da fotograf.

Oss Hobbyfotografere kan ved første øyekast oppfattes som en hvilken som helst gruppe for hobbyfotografere, men skiller seg noe ut på den måten at den ikke er bundet av de altfor mange, ultra-strenge reglene, som ikke bare kan gi medlemmer frustrasjon, men kan også skape panikk. For mange strenge regler betyr som oftest DØDEN for en gruppe.

Vår fotogruppe fokuserer mest på gjensidig tillitt, respekt og ærlighet. Vi er opptatt av å skape en god og trygg dialog mellom administratorer og medlemmer når usikkerhet og problemer oppstår, før nødvendige tiltak blir gjort. På den måten unngår vi forskjellsbehandling og feile avgjørelser. Vi er opptatt av at våres medlemmer skal ha FRI KONTROLL over sin egen fotografering, og likevel forholde seg til gruppens enkle krav og regler, som er basert på sunn fornuft og logisk folkeskikk. Alle skal trives, ha det gøy og føle seg trygge, UTEN PRESS og STRESS. Det skal være GØY å ta bilder!

Imponerende bildekvalitet med mobilcam!
Det er opprettet et langt og viktig dokument inne i den lukkede gruppen, som man kan søke seg inn på. Dokumentet er skrevet på både norsk og engelsk, og forklarer hva som er vår hovedmål med gruppen, og hva de enkle krav og regler er. Standarde, enkle krav og regler. De viktigste er som følger:

Kun 3 ulike bilder per kalenderdag kan lastes opp på gruppeveggen. Det er lov å bruke mobil cam, såvel som hvilket som helst fotoapparat.

Bildene kan være hva som helst, unntatt private bilder som hører hjemme på din egen profil og konto.

Vi håper gruppen vil tilfredsstille dine FRIE behov, for dere med foto som hobby og er aktive slik, uten PRESS og STRESS, og å være del av en flott fellesskap med andre medlemmer. Bli kjent med andre medlemmer med samme lidenskap.

For spørsmål, ta kontakt med gruppens admin, og svar vil bli gitt så fort som mulig.

Velkommen skal du være! Søk deg inn og bli medlem allerede i dag!

Send gjerne en epost til Oss Hobbyfotografere for rask svar på spørmål.

Oss Hobbyfotografere

Gruppens hjemmeside finner du her: Oss Hobbyfotografere

Skrevet av:
Helge Kvalheim






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar