søndag 20. september 2009

Mass Effect i 1080p!!!

x
x
Mass Effect er et stort rollespill som trolig er et av de beste spillene som noensinne er laget til Xbox 360. Jeg er så heldig å eie en Xbox 360 Elite, som er helt sort og har HDMI-kobling. Med Full HDTV er det mulig å spille spillet i hele 1920 x 1080p "progressive" modus!


Grafikken er virkelig en kapittel for seg selv, med kino-realistiske videosekvenser og animasjoner, for ikke å nevne den uovertrufne lyd og musikkvaliteten i spillet. De ekstra brettene "Bring Down The Sky" og "Pinnacle Station" gir spillet et rikere innhold og mer spenning, som man kan laste ned direkte fra XBox Game Marketsplace i Xbox Live-tjenesten!

Derimot er dette et spill som krever mye tålmodighet og som vil ta litt lang tid å fullføre. Spillet er ikke gjennomførbar på et par minutter til 2-3 timer. Det går iallefall minst flere uker før man har klart å fullføre spillet, avhengig av hvor mye tid man bruker per dag..

Nå har jeg da hørt at det jobbes på en Mass Effect 2, som trolig blir enda bedre og større, og skal være klar noen gang neste år, så det ser jeg virkelig frem til..

Hvem vet? Kanskje neste steg er spill i 2160p-modus, som er en del av den nye HDMI 1.4-standarden som vil entre markedet rundt 2010? Det gjenstår å se. Det skal bli spennende!

Inntil da får jeg bare si - Enjoy! 
http://www.youtube.com/watch?v=zIFojY2Ceow






















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar