lørdag 28. januar 2017

Demokratiets Sanne Betydning

Demokrati må handle om folket igjen...
I disse dager står Norge ovenfor en politisk veiskille. I 4 år har Solberg-regjeringen styrt Norge i en retning som skaper usikkerhet og kaos.

Vi snakker da om ting som skattelette for de "rike", skattlegging av uføretrygd, dårligere helsevesen hvor folk må betale mer i egenandel, høyere moms, toll, dyrere mat, klær, drivstoff, strøm, boliger, lån osv. Mange ting.

Norge pleide også å være et viktig forbilde for et miljøvennlig klimapolitikk, men under Solberg-regjeringen er Norge nærmest på bånn når det kommer til et fungerende klimapolitikk, som også er ment å inspirere andre land. Skuffende!

Det skal tydeligvis ikke bli noe bedre med Støre som statsminister heller, hvis han vinner valget til høsten i år. Støre ønsker enda høyere skatter på alt, og det vil føre til langt mer alvorlige konsekvenser for oss vanlige borgere her til lands. Ikke bra!

Personlig har jeg ikke nødvendig kunnskap og erfaring innen politikk, og ikke kunne jeg tenkt meg å bli noen kynisk politiker heller. Selv ser jeg på meg selv som en vanlig talsperson som er opptatt av demokratiet, og dens sanne betydning.

Hva er da DEMOKRATIETS SANNE BETYDNING? Jo, demokrati betyr jo egentlig at det er FOLKET som bestemmer retningen for et land. At folket er med og former et land styrt av demokrati, som alltid har vært tilfelle med Norge.

Hvor er så det sanne demokratiet, når politikere driter i oss og forventer våres stemmer? Kommer med løfter om å gjøre Norge til et bedre land, men ender opp med å gjøre det stikk motsatte? Da er det noe som er rivruskende galt i landet!

Ting har begynt å bli så gale i Norge at nå bør landets ekte borgere begynne å reagere og prøve å stå samlet mot arrogante politikere for å bringe det sanne demokratiet tilbake, der det hører hjemme - hos oss - FOLKET. Dette er viktig!

Vi kan ikke lenger stå, se på og godta at politikerne her til lands SKITER og PISSER på den norske befolkningen, og forgifter Norge med politikk, som kun tjener politikernes eget beste, og ikke det beste for norske statsborgere i Norge.

Det er på tide å innføre demokratiet tilbake til folket og sette en sluttstrek for den sykelige kampen om politisk makt. Den er som en ondartet kreftsvuls, og ondartet kreft må skjæres bort. Det sier seg selv. Tiden er nå inne for å våkne opp på alvor.

Som vanlig person blir jeg i disse dager skremt av egen fremtid og landets fremtid. Aldri før har jeg vært så livredd for å bli gammel i Norge som jeg er nå! Dette er ikke noen hyggelig tanke, og jeg blir sint og frustrert når jeg ser hva politikerne gjør med landet vårt. Norge i disse dager fremstår ikke lenger som et stolt og rikt land. Den stoltheten er forlengst borte. Derfor sier jeg at vi - folket, må ta tilbake landet vårt!

Det handler ikke lenger bare å kjempe for en egen gruppe, som i mitt tilfelle ville vært de hørselshemmede. Dette handler om så mye mer enn bare egen gruppe. Det handler om oss ALLE som er lav og svakstilte i samfunnet. Vi alle som kjemper for et godt og verdig liv, som har begrensede midler til å gjøre ting man har lyst til, som ønsker å kunne oppleve lyspunktene i livet, og ikke bare elendighet. Som slåss for å få endene til å møtes i hverdagen, dag for dag, som har kjent livets brutalitet på egen kropp, men som likevel står oppreist og kjemper videre, dag for dag...

Disse av oss er NOEN vi også. Vi er også en viktig del av Norge. Våres norske forfedre var med på å bygge opp igjen landet vårt etter 2 verdenskriger, spesielt da tyskerne okkuperte Norge, og de gav alt for å bygge opp Norge på nytt igjen. Det klarte de, og det må vi aldri glemme. Det skal respekteres og hedres med verdighet!

Alene kan man ikke utrette noen forandringer, men sammen, som en sann demokrati, kan vi bidra til å påvirke landet vårt i mer riktige retninger.

JA TIL DET SANNE DEMOKRATIET OG ET BEDRE NORGE PÅ RIKTIG MÅTE!!!

Skrevet av
Helge Kvalheim


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar